Afix-yksityisille
Afix Oy / Yksityisille

Auton pesut ja puhdistukset, vahaukset ja kiillotukset Turun seudulla

Afix Oy:n palvelut ovat kysyttyjä erityisesti varsinaissuomalaisten yksityisasiakkaiden parissa. Hoidamme ammattitaidolla ja kolmen vuosikymmenen kokemuksella autojen pintapesut, sisäpesut, puhdistukset, vahaukset ja kiillotukset. Käytämme ainoastaan korkealuokkaisia luontoystävällisiä pesuaineita ja erikoiskäsittelyaineita. Suoritamme ulkopesun auton maalipintaa suojaten, hellävaraisesti käsinpesuna.

Emme panosta ainoastaan erinomaiseen työn jälkeen, vaadimme eriomaisuutta myös palvelumme suhteen. Asiakkaamme saavat ammattitaitoista ja henkilökohtaista palvelua niin pienemmissä kuin suuremmissa toimenpiteissä.

HELLÄVARAINEN AUTON KÄSINPESU

Suoritamme kaikki autojen pesut käsinpesuna ilman hankaavia koneita. Päälipesu sisältää esipesun, painehuuhtelun, vaahtopesun käsin, ovivälien ja mattojen pesun sekä huolellisen kuivauksen. Pesemme myös moottoritilan tarvittaessa. Huolellinen päälipesu puhdistaa auton hellävaraisesti ruostuttavasta liasta ja palauttaa auton kiillon.

AUTON MAALIPINTAA SUOJAAVA VAHAUS

Vahaukseen ja kovavahaukseen sisältyvät myös auton käsinpesu ja kuivaus. Vahaamme puhtaan pinnan siihen parhaiten soveltuvalla vahalla ja käsittelemme ulkoiset muoviosat. Maalipinnan pitkäkestoinen suoja saavutetaan kovavahauksella. Se antaa kestävän suojan aurinkoa, ympäristön saasteita ja maantiesuolan vaikutuksia vastaan. Kestovaha häivyttää pintanaarmut, hapettumat ja himmentymät maalipinnasta. Lopputuloksena auton väri kirkastuu ja pinta saa kauniin kiillon.

KIILLOTUS JA KESTOPINNOITUS

Suoritamme koneellisen kiillotuksen hellävaraisesti auton pintaa vahingoittamatta. Hyvin hoidetun auton jälleenmyyntiarvo pysyy korkealla, sillä naarmuton ja kiillotettu maalipinta kestää paremmin sään vaihteluja ja ajan mukanaan tuomia vahinkoja. Myös puhtaanapito helpottuu. Suojaamme kiillotetun maalipinnan asiakkaan valinnan mukaan joko perusvahalla, kestovahalla tai kestopinnoitteella. Kestopinnoite antaa maalipinnalle erittäin kestävän suojan, joka kestää pesusta toiseen ja säilyttää kiillon pitkään. Käytämme kestopinnoiteaineita, jotka eivät sisällä haitallisia silikoneja.

HUOLELLINEN SISÄPUHDISTUS

Huolelliseen auton sisätilojen puhdistukseen sisältyy imurointi, mattojen pesu, pölyjen pyyhintä, ikkunoiden pesu ja penkkien pesu painehuuhtelulaitteella. Verhoilun puhdistamiseen käytämme hellävaraisia pesuaineita ja sen suojaamiseen kulumista ehkäisevää nahanhoitoainetta. Puhdistamme myös kaikki muovi- ja kumiosat yksityiskohtia myöten niihin tarkoitetuilla pesuaineilla. Otsonointi viimeistelee raikkaan lopputuloksen ja poistaa epämiellyttävät hajut.

Ota yhteyttä